2011. augusztus 18., csütörtök

Apu, a dizájner (My father, the designer)

Apu rendkívül boldog volt, amikor megmutattam neki, hogy egy helyre kis boltban Vancouverben hasonló termékeket is árulnak, amiket ő már ezer éve kitalált. Apu olyan, mint egy deresedő homlokú McGyver, akiről pedig tudjuk, hogy
"...bármilyen szorult helyzetet lazán megoldó egy fogpiszkáló segítségével. Tyúkbélből készít detonátorzsinort, egy rajzszöggel egy metropoliszt képes megmenteni, celluxszal összekötöz egy hadsereget, egy söröskupakkal megállít egy tankot. Az überfegyverrel, a mindenek feletti túlélőszerszámmal, azaz a gemkapocssal pedig bármire képes: időzített bombát hatástalanít, vizet fakaszt a sivatagban, kitámaszt vele egy épületet, csajokat szed fel vagy éppen 8 sávos hidat épít belőle Európa és az USA közé."


 Az Old faithful shop hitvallása, hogy olyan termékeket tart, amelyek kiváló minőségűek és az egyszerű, mindennapi élet eszközei. Az áruik klasszikusak és legtöbb esetben emberi lény gyártotta őket. Úgy gondolják, hogy azok a legjobb dolgok, amik szépen öregednek, és kiállják az idő próbáját - még akkor is egyben lesznek, amikor mi már nem leszünk.

Hát, apu is olyan termékeket gyárt. Vicces módon két olyat is be tudtunk azonosítani, amiket ő is kitalált, és higgyétek el, nem netezik.
Ezeket árulja az Old faithful:
Ezeket meg apu készítette:

Ha valaki nem ismerte volna fel: az egyik egy bőr légycsapó, a másik meg egy madzagtartó. Nélkülözhetetlen termékek. Nem csak apu szerint.

My father was very happy, when I told him, that a nice little shop in Vancouver stocks similar items, he "designed" and fabricated long time ago. He's a kind of an old McGyer (although McGyver must be in the same age for now...), he can build a tower from matchsticks in the middle of a desert.
"Old Faithful Shop stocks quality goods for simple, everyday living. We are drawn to products that are well-made, classic in design and when possible hand-crafted by a human being. We feel that the best products are the ones that age well and stand the test of time - items that will exist long after we do not."
 As a matter of fact, my father has the same credo. And believe me, he's not surfing on the net! The both items above  - a fly swatter and a  twine stand with scissors - are really indispensable. According to my dad and the Old faithful shop, as well.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hozzászólásodat ellenőrzés előzi meg:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...