2010. szeptember 14., kedd

A mosogatás művészete

Remélem, ezt senki nem vette komolyan, ilyen nincs. Attól, hogy egy gyönyörű, horgolt mosogatóronggyal dolgozunk, nem lesz élvezetesebb a mosogatás. Szóval ne is innen közelítsük meg a kérdést.
Gondoljunk inkább arra, hogy mennyivel ízlésesebb, ha valaki más egy gyönyörű horgolt kis dörzsi-izével pucolja az edényeinket, mint amikor az Azúrban vásároljuk meg a szivacsot, aztán jól kidobjuk utána. Azúr, mi? Hányban születtetek?
Képzeljük el, hogy egy zacsinyi Swifferrel meg Domestossal felszerelkezve megyünk vendégségbe, és kedves mosollyal átnyújtjuk a házigazdának: jó munkát! Nagy népszerűségre tennénk szert vélhetőleg. De mi lenne, ha a házimunkához szükséges felszerelésekből olyan kis csomagot állítanánk össze, ami tényleg ízléses és környezetkímélő? Nem ciki egy olyan összeállítást ajándékként elképzelni, amiben van egy kis ökomosószer, egy horgolt mosogatószivacs, egy szappanruha meg egy horgolt edényfogó.
Hát nem szépek? (Forrás és Forrás)
Itthon is egyre többen vannak, akik szerint ez nem hülyeség, és szívesen használnak ilyesmit. És szerencsére vannak, akik ezt el is készítik... Az én kedvencem Roni, akit nem lehet egy mondatban bemutatni, ezért még sokszor fog szerepelni. Ő MINDENT horgol, olyan sebességgel, hogy az ember beleszédül. Természetesen szappanruhát is, de ez a legkevesebb...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hozzászólásodat ellenőrzés előzi meg:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...