2013. január 18., péntek

NYAKMELEGÍTŐ CSERE-BERE

Volt egy nagyon izgalmas Facebook-os kezdeményezés egy zárt csoporton belül novemberben. 60 kötős-horgolós kolléganő jelentkezett, a cél az volt, hogy az adminisztrátorok néhány megadott ismérv alapján kiosztották, ki kinek készít egy horgolt vagy kötött nyakmelegítőt ajándékba. Vagyis titkos volt, hogy kitől kapok én, és azt is csak én tudtam, hogy én kinek készítek. Több, mint 1 hónap idő állt rendelkezésre a küldetés teljesítésére. Én gyorsan elkészültem, mert annyira izgatott az új feladat. Aztán decemberben ezt a gyönyörűséget kaptam postán, egy számomra ismeretlen kolléganőtől, aki egy fantasztikus fonalból kötött nekem egy nyakmelegítőt. Sajnos ezt a mélylila színt lehetetlen volt fotózni, ezért készültek ilyen béna felvételek. A fonal az 1001 fonaltól származik, gyapjú-selyem keverék.


Ezt pedig én készítettem ajándékba, a fonalat is magam festettem hozzá, merinói gyapjú volt az alapanyag.





Remélem, lesz még ilyen alkalom, itt is köszönöm a szervezők önzetlen munkáját! Nagyon nagy öröm volt ezen együtt dolgozni.

3 megjegyzés:

  1. De szépek! Erről én miért nem tudtam?:-) remélem legközelebb én is cserélek valakivel:-)

    VálaszTörlés
  2. Úúúúú, és hosszan színátmenetes! Nagyon profi!
    Ildikó, én is kimaradtam, következő körbe beszállnék én is.

    VálaszTörlés
  3. Nem tudom, miért nem tudtál róla Szilda, elfelejtettem, hogy kezdődött az egész, talán meghívott valaki a zárt csoportba? Nem tudom.
    Adrienn, téged is szívesen látnálak legközelebb, csak ahhoz tudod: fészbukozni is kellene picit:)))

    VálaszTörlés

Hozzászólásodat ellenőrzés előzi meg:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...