2013. január 17., csütörtök

FON, HORGOL, HORD

Egy jó hosszú munkának értem a végére. Volt egy gyönyörű gyapjú rovingom a Twisted Fiber Art fonalfestő manufaktúrától, de egy évig nem tudtam hozzákezdeni, mert még meg kellett tanulnom fonalat fonni. Nem állítanám, hogy ez megtörtént, de valami lett. Adrienntől kaptam kölcsön egy rokkát, azzal szerencsétlenkedtem össze annyi fonalat, amiből meg tudtam horgolni egy nyakmelegítőt magamnak. Ez a pár mondat néhány napnyi munkaórát fed le, pontosan nem tudom, nettó mennyi volt. Mindenesetre eladni nem tudnám, ha órabér alapján kellene számolni, de szerencsére nem is akarom.Programajánló: A csillaghegyi Közösségi Házban február 2-án egész napos fonós nap, március 2-án ugyanott gyapjúnap!

3 megjegyzés:

 1. Éljen, éljen! De szééééép!
  És mennyi más szépségre bukkantam még, nagyon régen jártam itt, mert az oldalsávomban nem frissültél, egész eddig a babatakarós bejegyzésed volt ott. Nem értem, miért.
  Kesztyű, rendel!!!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon köszönöm a méltatást:)
  Én sem értem ezt a blogspotot, egy csomó régi bejegyzésem nem is látszik (mióta megváltoztattam a blog nevét, de emiatt nem kellett volna törlődniük). Mindenesetre a szerkesztőfelületen látszódnak.
  NAgyon érik megint egy blogköltözés...Wordpressre gondoltam...

  VálaszTörlés

Hozzászólásodat ellenőrzés előzi meg:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...